BALIKESİR / MANYAS - Şevketiye İlkokulu

May

Anneler günü haftasını miniklerimizle beraber kutladık. Annelerimizin de katıldığı bu etklinlik, okul öncesi öğretmenimiz Filiz Mete ve anasınıfı öğrencilerimiz tarafından düzenlendi.

May

Trafik Haftası kapsamında Balıkesir ve Manyastan gelen ekiplerimiz tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verildi. kendilerine çok teşekkür ederiz.

May

Çok çalıştık. Çok emek verdik.

May

"My Fairytale world " isimli projemizi tamamlayarak sertifikalarımızı almaya hak kazandık. İngilizce öğretmenimiz Sanem Karaş ve 4/A sınıfı öğrencileri ile sürdürdüğümüz projemizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

MANYAS İLÇEMİZDE HER SENE YAPILAN GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI TURNUVASI TAMAMLANDI. 4/A SINIFI İLÇEDE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ ALIRKEN, 3/A SINIFIMIZ KEMNDİ KATEGORİSİNDE 2. VE 2/A SINIFIMIZ 3. OLDULAR.MÜDÜRÜMÜZ ERTAN TÜRKEN TQARAFINDAN KUPALARI SINIFLARA TESLİM EDİLDİ.

COVİD 19 ALGORİTMASI

COVİD 19 YÖNETİCİ VE ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME REHBERİ

COVİD 19 ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME REHBERİ

COVİD VELİ BİLGİLENDİRME REHBERİ

COVİD 19 KORUNMA YOLLARI VİDEO GÖSTERİSİ

Haz

Koronavirüs tedbirleri kapsamındaki sokağa çıkma kısıtlaması süresince  65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi ve Kaymakamlığımız bünyesinde oluşturulan  Vefa Sosyal Destek Grubu ekibinde yer alan çalışanlarımız tebriklerin en büyüğünü  hak etmişlerdir. Bu sebeple Manyas İlçe Kaymakamımız Fatih YILDIZ yürütülen çalışmalar esnasında verilen görevlerin yerine getirilmesinde zaman ve mesai gözetmeksizin büyük bir özveri ve fedakarlık gösteren Vefa Sosyal Destek Grubu Çalışanlarını Başarı Belgesi ile ödüllendirerek emeklerinden dolayı Manyas halkı adına teşekkür etti. Okul Müdürümüz Ertan TÜRKEN  çalışmalarından dolayı Başarı Belgesini almaya hak kazanmıştır. Kendisini tebrik ediyoruz.

Haz

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Kapsamında okulumuzda yürütülen MASAL MASAL İÇİNDE Projesi ödül töreninde öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1- A Sınıfından Kaan ALDEMİR

1- A Sınıfından Selin TAŞ

3- A Sınıfından Azra BALCAN

Haz

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projei( BİGEP) kapsamında okulumuzda yürütülen EVİM KÜTÜPHANEM Projesi ödül törenınde öğrencilerimiz ödüllerine kavuştular.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

1-A Sınıfından Ahmet Furkan SOYLU

2-A Sınıfından Eray MANDACI

3-A Sınıfından Aytuğ YÜKSEL

3-B Sınıfından Emre Kahraman

4-A Sınıfından Buket KOYUNCU

Nis

Okulumuzda düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması sonucunda 4. sınıf öğrencimiz ATA DEMİR TÜRKEN okul birincisi olmuştur. İlçemizde okulumuzu temsil edecektir. Kendisini ve öğretmenini tebrik ederiz.

Nis

'Masal Masal İçinde' Bigep Projemiz için öğrencilerimiz dekor ve kostüm tasarımına  başladılar.